Shqiptim alfabetik

Alphabounce - ndërprerës i tullave ndëryjore

  Në 16536, burgjet në Perandorinë Ndërgalaktike janë të mbushura me të burgosur që vuajnë dënime të përjetshme. Ju jeni një prej tyre. Për t'ju ndihmuar ne kemi krijuar një kombinim fantastik të lojës me tulla dhe aventura. Alphaboce ju lejon të eksploroni një univers të madh me miliona nivele magjepsëse! Përzgjedhja e madhe e pajisjeve që [...]

Vazhdo Leximi
Mushku

Mushku

Mush ka ndotur tokën dhe sistemi Sol është i dënuar praktikisht me të njëjtin fat. Të gjitha infrastrukturat politike dhe madje edhe Federata janë nën kontrollin e tyre. Sidoqoftë, ekziston një shans i fundit për të shpëtuar njerëzimin. Shpresa e fundit e njerëzimit është të gjendet midis ekuipazhit tuaj në bordin e Daedalus! Pavarësisht gjithçkaje, suksesi mund [...]

Vazhdo Leximi

Dyqani i çelësave të lojërave: çelësa të lira

Nëse jeni duke kërkuar çmimin më të lirë për çelësat e lojës, patjetër që do ta gjeni në Gamekeys-shop.de. Faqja ju tregon çmimet më të mira për çelësat e ndryshëm të lojës. Ndryshe nga e kaluara, ka çelësa lojërash nga ofrues të ndryshëm për PC dhe gjithashtu për tastiera që mund të blini në internet. Në […]

Vazhdo Leximi
Arcadeo

Arcadeo

Kjo është video -arkada juaj online. Ju vini këtu për të marrë rezultatet më të mira që mundeni dhe për të luftuar në rrugën tuaj. Ju mund të tregtoni Pikat tuaja Arcadeo për Mttpasses dhe t'i përdorni ato në lojërat e ndryshme Motion Twin! Ka 16 lojëra të ndryshme për të luajtur në dy mënyra të ndryshme. Lojërat në [...]

Vazhdo Leximi
Aventurat e Kapitenit Komik Cover

Aventurat e Kapitenit Komik

Aventurat e Komikut të Kapitenit Aventurat e Kapitenit Komik është një lojë platforme. Ju luani Captain Comic dhe mblidhni thesare të jashtëzakonshëm në planetin Nambi. Ju përpiqeni t'i rezistoni sulmit të kundërshtarëve. Ju hidheni nga një në azhurnimin tjetër të Wauffen dhe mblidhni artikuj që do t'ju ndihmojnë. Postuar fillimisht 2018-07-27 13:06:00.

Vazhdo Leximi