Алфабонса

Alphabounce - прекинувач на меѓуelвездени тули

  Во 16536 година, затворите во Интергалактичката империја се преполни со затвореници кои издржуваат доживотни казни. Вие сте еден од нив. За да ви помогнеме, создадовме фантастична комбинација од тули и авантуристичка игра. Alphaboce ви овозможува да истражите огромен универзум со милиони фасцинантни нивоа! Големиот избор на уреди кои [...]

Продолжи со читање
Кадокадо

Кадокадо

Motion Twin разви или работеше на платформата Кадокадо. Таму беше можно да се играат игри, да се соберат поени и да се разменат за ваучери за подароци од Амазон. На платформата може да се најдат над 70 игри. За жал, ниту таму не можев да се регистрирам и заврши во аголот на изгубените натпревари.

Продолжи со читање
Примери за единство

Игра перспективи во единство

Секој што развива игра се соочува со прашањето за перспектива. Првото прашање што се поставува е дали е 2Д или 3Д. Програмата Unity нуди многу опции кога станува збор за перспективата на играта. Првично објавено 2019-09-28 13:34:00.

Продолжи со читање
Каша

Каша

Муш ја загади земјата и системот Сол е осуден на практично иста судбина. Сите политички инфраструктури, па дури и Федерацијата се под нивна контрола. Сепак, постои последна шанса да се спаси човештвото. Последната надеж на човештвото е да се најде меѓу вашиот екипаж на бродот Дедалус! И покрај с, успехот може [...]

Продолжи со читање

Steel Assault: PC и Switch издание

Акциската игра Steel Assault ќе биде објавена за PC и Nintendo Switch на крајот на септември 2021 година. Доаѓа од развојните студија Zenovia и Tribute Games. Играта ве носи во пост-апокалиптична Америка, каде ве демнат многу опасности. Се лизгате во улогата на Таро Такахаши, отпадник војник кој е на [...]

Продолжи со читање

Продавница за играчки: ефтини клучеви

Ако барате најевтина цена за клучеви за игри, дефинитивно ќе ја најдете на Gamekeys-shop.de. Страницата ви ги покажува најдобрите цени за различните клучеви за игри. За разлика од минатото, постојат клучеви за игри од различни провајдери за компјутер и, исто така, за конзоли што можете да ги купите преку Интернет. Кај […]

Продолжи со читање
Аркадео

Аркадео

Ова е вашата видео аркада преку Интернет. Доаѓате овде за да ги добиете најдобрите резултати што можете и да се борите за да напредувате. Можете да ги замените вашите Arcadeo Points за Mttpasses и да ги користите за разните Motion Twin игри! Има 16 различни игри за играње во два различни режими. Игри во [...]

Продолжи со читање
Авантурите на капетанот Стрип кавер

Авантурите на капетанот стрип

Авантурите на капетанот стрип Авантурите на капетанот стрип е игра со платформи. Играте Капетан Стрип и собирате неверојатни богатства на планетата Намби. Се обидувате да го издржите нападот на противниците. Скокате од една на следната надградба на Вофен и собирате предмети што ќе ви помогнат. Првично објавено 2018-07-27 13:06:00.

Продолжи со читање