My Brute

MyBrute

MyBrute ist ein Kampfspiel: Erstelle  den brutalsten Kämpfer aller Zeiten! Kämpfe gegen den Rest des Webs. Finde Jünger, und gewinne Kämpfe, um dich zu entwickeln, und schaffe es an der Spitze in der Rangliste. Wenn du es so weit schaffst, hast du vielleicht nur das, was es braucht, um eine brutale Legende zu werden! Trainiere […]

Continue Reading
Mush

Mush

Mush wis ngrusak bumi lan sistem Sol pancen bakal padha karo nasib sing padha. Kabeh infrastruktur politik lan uga Federasi ana ing sangisore kontrol. Nanging, ana siji kesempatan pungkasan kanggo nylametake manungsa. Pangarep-arep pungkasan manungsa yaiku bisa ditemokake ing antarane kru ing Daedalus! Senadyan kabeh, sukses bisa [...]

Continue Reading
Arcadeo

Arcadeo

Iki arcade video online sampeyan. Sampeyan teka ing kene kanggo entuk asil paling apik lan bisa ngupayakake sampeyan. Sampeyan bisa dagang Poin Arcadeo kanggo Mttpass lan digunakake ing macem-macem game Motion Twin! Ana 16 game sing beda kanggo diputer ing rong mode sing beda. Game ing [...]

Continue Reading